Centrale- en lokale Verwarming:

De verwarmingsinstallatie in uw woning is van groot belang als het gaat om het verkrijgen van maximaal comfort en optimaal rendement. Het toepassen van de juiste technieken en het gebruik maken van professionele apparatuur en kwalitatief hoogstaande materialen is daarbij van groot belang. Alber Appelmelk, eigenaar van het bedrijf, is de persoon die u graag adviseert. Hij heeft altijd de meest actuele kennis paraat en is een gedreven en betrokken persoon die u graag persoonlijk adviseert bij het nemen van de juiste beslissingen en keuzes. Verwarmen anno nu vraagt intelligentie van zowel de vakman als de apparatuur. Bij  A P P E L M E L K Technische Dienstverlening garandeert men u beide.

A P P E L M E L K Technische Dienstverlening levert en plaatst cv-ketels van de bekende merken. Natuurlijk is er de min of meer conventionele manier van de bekende centrale verwarming. Maar een geheel of gedeeltelijke toepassing van vloerverwarming kan zorgen voor extra comfort en/of besparing.
A P P E L M E L K Technische Dienstverlening heeft ook een grote kennis van duurzame energie en natuurlijk kan deze vorm van energie ook een grote rol spelen in de specifieke aanpak voor u en uw woning. Maar ook voor locale verwarming kunt U bij ons terecht.
Voor alle soorten vragen en meer specifieke informatie over een dienst of product kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen.